Colònies escolars

Oferta educativa durant colònies escolars

Us presentem una manera fàcil i còmoda que permetrà que els vostres alumnes participin en les activitats del Zoo del Pirineu. Organitzar-ho no us costarà temps ni maldecaps. Aprofiteu les colònies escolars!

Podeu:

  • Fer una parada al Zoo del Pirineu aprofitant el viatge d’anada o de tornada.
  • Demanar que fem els tallers directament a la casa de colònies.

En ambdós casos aclarirem tots els detalls directament amb la vostra casa de colònies. És a dir, vosaltres només ens comunicareu:

  • Edat i número dels alumnes que hi participaran
  • En quin lloc us allotjareu
  • Si voleu fer una parada al parc o fer les activitats a la casa de colònies

Nosaltres ens encarregarem de tota la part organitzativa.

En altres paraules: combinar les colònies escolars amb tallers amb animals salvatges és una opció avantatjosa que permet als vostres alumnes participar en tallers que a vegades podrien ser complicats de compaginar amb les hores lectives del vostre centre educatiu.

Modalitats

Els tallers per a colònies escolars

Activitat nocturna

L’activitat més sol·licitada per les escoles és la modalitat d’activitat nocturna. Després d’haver sopat els alumnes gaudeixen d’un ambient calmat i misteriós durant el qual coneixen les sensacions de trobar-se amb animals que habiten en la foscor de la nit. L’activitat dura 1 hora, tot i que el nostre equip sovint es queda amb els alumnes més estona per poder respondre totes les seves preguntes. Despertar l’interés per la natura en els joves dona sentit a la nostra tasca i per tant estem encantats d’allargar el taller en benefici de satisfer la curiositat dels estudiants.

Activitat diürna

Totes les cases de colònies tenen la seva oferta d’activitats ben treballada i les escoles trien la que més els agrada. No obstant a vegades intervé el clima i les activitats no es poden dur a terme. Conseqüentment es fan tallers alternatius a la planificació prevista. Desgraciadament en aquest cas no sempre és possible oferir tallers educatius d’un valor destacant pels alumnes.

I és en aquestes ocasions que rebem trucades per venir a fer activitats diürnes en cases de colònies, tant dels propis allotjaments com dels centres educatius. Els tallers amb fauna salvatge en aquestes condicions habitualment tenen una durada de 2-3 hores. D’aquesta manera l’activitat amb fauna salvatge omple tot el bloc d’activitats matinals o de la tarda.

Què fer durant les colònies escolars si plou?

Com reservar l’activitat com a pla B en cas de pluja

Si la previsió de temps per la vostra estada no té bona pinta, ens podeu trucar al telèfon 610 750 224. Ens informeu sobre:

  • Lloc on us allotjareu
  • Dies pels quals voleu reservar la nostra activitat com a pla B
  • Número i edat dels alumnes

Posteriorment confirmarem per email la nostra disponibilitat, farem la gestió amb la vostra casa de colònies i us enviarem el pressupost.

Atès que la previsió de temps no sempre coincideix amb la realitat, sovint les activitats planificades originàriament es poden realitzar sense cap problema. És per aquesta raó que necessitarem que ens confirmeu 1 dia abans de l’activitat si finalment hem de venir o no.

Cases de colònies

Consulteu les cases de colònies amb les quals treballem habitualment. Si la casa de colònies on us allotjareu no consta al llistat i esteu interessats/des en que vinguim allà a fer l’activitat amb animals, si us plau poseu-vos en contacte amb nosaltres. Gestionarem la vostra sol·licitud directament amb la casa de colònies.

Els tallers que oferim per colònies escolars

Consulta tots els Tallers a cases de colònies que oferim

Representes una casa de colònies?

Si portes una casa de colònies o un alberg i estàs interessat en incloure els tallers amb fauna autòctona en la teva oferta educativa, posa’t en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’enriquir la teva proposta d’activitats amb una experiència única amb animals.