Educació primària

Tallers per primària

És possible despertar un interès real en ells alumnes durant les classes lectives? Les nostres activitats per a educació primària motiven als estudiants.

Són una eina valuosa pels docents d’educació primària. Les experiències personals amb animals donen empenta als alumnes per enllestir amb èxit les tasques escolars i els projectes educatius de ciències naturals.

A més els proporcionen coneixement per entendre l’entorn on viuen. Com a resultat donen una empenta als joves per aprendre a respectar i a millorar la realitat del futur.

Contingut dels tallers per a educació primària:

 • Observació dels animals
  • Identificació de les característiques que tenen en comú
  • I què els fa únics?
 • Com s’interrelacionen els animals entre ells?
  • Depredadors
  • Presa
 • El seu lloc a la natura
  • Xarxa Tròfica
  • Biodiversitat
 • Necessitat de conservar el medi natural

Àrea del currículum d’educació primària: Coneixement del medi natural, social i cultural.

Modalitats d’activitats per a educació primària

1. Activitats amb animals salvatges per fer a classe

Els tallers estan dissenyats de manera que es poden dur a terme des de cicle inicial fins a cicle superior. Encara que els animals que participen són els mateixos, les explicacions dels educadors s’adapten a l’edat dels alumnes.

Amb tot això el docent pot demanar un focus especial per un tema en particular. Ens podem adaptar a les vostres necessitats i preparar un taller sencer sobre un tema que recolzi el vostre projecte escolar.

Oferta de tallers a l’escola per a educació primària

Taller per primària

El món dels éssers vius

Taller de 2 hores durant el qual els alumnes coneixeran 15 animals salvatges protegits de Catalunya.

Animals de Catalunya

Activitat d’1 hora amb animals salvatges autòctons. Hi participen 9 espècies d’animals: ocells, mamífers i rèptils.

Tema àguiles-primària

Les àguiles

Taller específic sobre les àguiles. Té una durada d’1 hora. Els alumnes coneixeran 8 animals, entre ells 3 espècies d’àguiles.

Falcons

Els falcons

Taller específic sobre els falcons. A llarg d’1 hora que dura l’activitat els nens i les nenes coneixeran 8 animals, entre ells 3 espècies de falcons.

activitat amb mussols per primària

Els mussols

Taller específic d’1 hora. Els alumnes coneixeran 7 espècies d’aus rapinyaires nocturnes de Catalunya i 2 possibles preses dels mussols.

Guineu

Guineu

Taller específic d’1 hora. Els alumnes entraran en contacte directe amb 6 espècies d’animals, entre altres amb una guineu.

2. Visitar el Zoo del Pirineu

Voleu que els alumnes puguin aprendre sobre la fauna catalana en un espai natural? Us importa que vegin la realitat i que apreciïn la increïble riquesa natural del nostre país? En aquest cas si us plau coneixeu la nostra oferta educativa per a primària en l’entorn natural del refugi d’animals salvatges Fundació Zoo del Pirineu.

3. Activitats per a educació primària en cases de colònies

A vegades és complicat compaginar les classes lectives amb tallers complementaris. Podeu aprofitar la opció de portar a terme les nostres activitats durant la vostra estada a cases de colònies.

Informació útil

Sabíeu que els tallers poden anar acompanyats de dossiers educatius o material complementari pel seu estudi una vegada fetes les activitats per a educació primària? Quin és el preu i quins són els requisits per portat a terme activitats amb fauna salvatge protegida?

Us hem preparat una guia completa amb tota la Informació general.

El Zoo del Pirineu és un refugi d’animals salvatges.
Ofereix activitats d’educació ambiental excepcionals.
Els alumnes entren en contacte directe amb els exemplars
que no poden tornar a la natura a causa del
maltracte de les persones.