Descompte amb Carnet Docent

Entrada gratuïta amb Carnet Docent

El Carnet docent assegura l’entrada gratuïta a museus i biblioteques, propietat de l’administració pública.

Però: No heu pensat alguna vegada que a l’oferta del carnet docent li falten activitats lúdiques i educatives en espais naturals?

Al Zoo del Pirineu trobareu aquesta oferta. Us convidem a visitar el parc amb un 20% de descompte amb el carnet de professors.

Per què oferim el descompte als professors?

L’educació ambiental és el pilar bàsic de la nostra tasca. Creiem que totes les persones en Catalunya haurien de conèixer els animals del nostre país i que haurien de lluitar per millorar la protecció del medi ambient.

Vosaltres, com a docents, teniu la capacitat de recomanar la nostra activitat com a recurs educatiu pels alumnes. Es per això que us convidem a visitar el Zoo del Pirineu gaudint d’una oferta especial.

Volem que ens conegueu de primera mà, que veieu com treballem. Estem segurs que reconeixereu l’alt nivell de les nostres activitats educatives. I, conseqüentment, que donareu l’oportunitat als vostres alumnes de participar als nostres tallers amb fauna salvatge protegida.

En quines activitats podreu participar amb el descompte?

Tots els mestres tenen l’entrada gratuïta a l'exhibició de vol.

Tots els mestres tenen l’entrada reduïda a les següents activitats sempre que vagin degudament acreditats amb el Carnet docent.

No obstant el Zoo del Pirineu ofereix una gran varietat d’activitats. Desgraciadament no us podem fer un preu especial per a totes, ja que són experiències exclusives. Si voleu conèixer tota l’oferta orientada al públic general si us plau consulteu la pàgina Visitar el Zoo del Pirineu.

Com aplicar el descompte amb el Carnet Docent?

Si us plau, compreu les vostres entrades amb descompte amb el Carnet Docent en línia. Així assegureu la vostra plaça a la o les activitats que voleu fer. En el cas de que vingueu acompanyats/des, tindreu les entrades més econòmiques que si les compreu directament a taquilla.

  1. Cliqueu a la pestanya entrades.
  2. Després trieu el dia que ens voleu venir a visitar.
  3. Al “Control d’aforament” poseu primer els docentes que vindreu (adults). Una vegada posat el nombre de persones es desbloquegen les activitats. (Recordeu, el parc no es pot visitar per lliure, només participant en les activitats!)
  4. Trieu les activitats en les quals voleu participar i l’horari que us vagi millor.
    • Apliqueu el descompte “Docent” a la barra de sota on posa “Codi de descompte”. El descompte s’aplica automàticament. Poseu als docents al carret i cliqueu “Seguir comprant”.
  5. Ara repetiu el procés per la resta de persones, però sense aplicar el descompte.
  6. Una vegada processeu el pagament us arribarà la confirmació via email.
  7. A la taquilla del Zoo del Pirineu haureu d’ensenyar la confirmació de compra al mòbil i el Carnet docent per justificar el descompte.

Voleu organitzar una sortida pels companys professors?

Visita gratuïta amb carnet docent

Podeu comprar les entrades en línia de la mateixa manera com si fos una visita familiar. Alternativament ens podeu contactar i us farem la reserva d’acord amb les vostres necessitats.

Però no us oblideu!
Una vegada arribeu al Zoo del Pirineu ens haureu d’ensenyar el Carnet docent de totes les persones que hagin sol·licitat l’entrada gratuïta.

El favor que us demanem si sol·liciteu el descompte amb el Carnet Docent

Petit favor que demanarem als docents.
Stania Kuspertova, fundadora del Zoo del Pirineu

A la taquilla del Zoo del Pirineu us encomanarem que ompliu un breu qüestionari. Entre altres coses us demanarem informació sobre el centre educatiu on treballeu.

Amb el vostre permís explícit enviarem la nostra oferta educativa orientada al centres educatius directament al correu electrònic que ens facilitareu.

Fins aviat!