Canvi de dia i cancel·lació

canvi de dia i cancel·lació

En el moment de contractar una activitat escolar externa o per planejar una excursió o una estada en cases de colònies és important conèixer la política de canvi de dia i cancel·lació.

Des de la Fundació Zoo del Pirineu us donem tots els avantatges per poder planificar i contractar les nostres activitats sense cap risc.

  1. No demanem cap bestreta en el moment de reservar l’activitat. D’aquesta manera no teniu cap compromís econòmic amb nosaltres. Una vegada acabada l’activitat us enviem la factura.
  2. Podeu canviar el dia de l’activitat sense cap augment de preu.
  3. En cas que no sigui possible canviar de dia podeu cancel·lar la reserva sense cap penalització econòmica.

Les raons per cancel·lar o demanar un canvi de dia de l’activitat

COVID -19

La pandèmia COVID-19 aporta un gran risc i inseguretat per planificar les activitats escolars. Podeu canviar la data de l’activitat en el cas que la classe es trobi en quarantena o si per causa d’una malaltia comuna falta a una part important dels alumnes.

Si es dongués el cas que no hi hagués cap dia disponible per fer el canvi podeu cancel·lar l’activitat sense cap compromís.

Canvi de dia per neu

Previsió de temps

Excursió al Zoo del Pirineu

Les condicions meteorològiques són un aspecte important per assegurar que l’excursió al Zoo del Pirineu sigui una experiència profitosa pels alumnes. Per una part els alumnes gaudiran plenament de les activitats a l’aire lliure, i per altra part els pares apreciaran que els nens i les nenes no estiguin exposats al perill d’agafar un constipat i emmalaltir. 

Quines opcions us donem en cas de previsió de pluja, vent fort, fred o fins i tot de neu?

  1. Ajornar l’excursió a un altre dia.
  2. Transformar l’excursió en una activitat a l’escola mantenint el preu acordat.
  3. Cancel·lar l’excursió.
  4. Tirar endavant amb l’excursió amb l’opció que una part de les activitats es facin a l’interior.

Tallers a l’escola o en cases de colònies

Tot i que semblaria que en el cas dels tallers a l’escola o en cases de colònies no hauria d’afectar el mal temps, cal mencionar que el Zoo del Pirineu es troba a una altitud de 1.400 metres sobre el nivell del mar.

Conseqüentment pot passar que durant el mesos d’hivern ens podem trobar afectats per la neu i que l’estat de les carreteres no ens permeti desplaçar-nos al lloc on està planificada l’activitat. Són dies puntuals quan cau neu fresca durant la nit.

Altres raons

Els centres educatius poden afrontar alteracions en la planificació per causes diverses internes de l’escola.

Com gestionar el canvi de dia i la cancel·lació de les activitats

Si es dona el cas que la previsió de temps no és favorable, el Zoo del Pirineu es posarà en contacte amb la persona responsable de l’activitat. Conjuntament triarem la millor opció per vosaltres.

A més, l’escola ens pot trucar cada dia en l’horari de 7:00h a 20:00h al telèfon 610 75 02 24. També els caps de setmana. D’aquesta manera podem aclarir els dubtes que pugueu tenir o ens podeu informar sobre les possibles complicacions en el desenvolupament dels tallers planificats.

Per altra banda, avisar-vos que podria passar que, en moments puntuals, no podem agafar la trucada. En aquest cas preguem que ens deixeu un WhatsApp o envieu la vostra consulta per correu electrònic. Ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.

La tasca educativa dels docents s’ha tornat molt més complicada en aquests temps de pandèmia. És per aquesta raó que des del Zoo del Pirineu us donem totes les possibles avantatges en el moment de contractar les activitats. Les despeses que comporten els possibles canvis els assumim nosaltres i es financen dels fons d’emergència de la Fundació.

D’aquesta manera podem assegurar que l’escola no tingui cap cost addicional en el cas d’haver de cancel·lar l’activitat.