Tallers a l’escola

Tallers a l'escola

Les escoles reben una gran quantitat d’ofertes de tallers a l’escola. Però com distingir les activitats bones de les mediocres?

  • Busqueu tallers educatius amb fauna autòctona que enamorin els vostres alumnes?
  • A classe teniu nens i nenes que els costa concentrar-se i interrompen l’ambient educatiu de les vostres assignatures?
  • Treballeu en projectes sobre animals i voleu acompanyar les classes lectives amb una experiència personal?
  • O simplement voleu compensar l’esforç educatiu dels vostres alumnes amb un taller distingit i excepcional?

Si aquestes característiques coincideixen amb el taller que esteu buscant, la nostra oferta de segur que us encantarà!

La nostra oferta d’activitats escolars

Amb què destaquen les nostres activitats escolars?

La Fundació Zoo del Pirineu portarà fins a 15 animals salvatges directament a l’aula. En altres paraules, els vostres alumnes estaran en contacte directe amb animals i sense passar per la necessitat de desplaçar-se fora de l’escola coneixeran:

  • Fauna autòctona
  • Espècies protegides de Catalunya
  • Espècies en perill d’extinció

Sens falta aquesta descripció sona com una afirmació impossible. Per aclarir els vostres dubtes: el Zoo del Pirineu és una institució única a nivell estatal. Treballem estretament amb la Direcció General de Medi Ambient i és l’única entitat privada de Catalunya que pot portar a terme activitats escolars on participen animals autòctons protegits.

No deixeu escapar l’oportunitat de portar els tallers amb fauna autòctona a les aules del vostre centre. Els alumnes i els seus pares us ho agrairan.

Quins animals participen als tallers?

La Fundació Zoo del Pirineu és un refugi d’animals salvatges. Les nostres tasques inclouen el rescat, la recuperació i l’alliberació d’animals silvestres. Però una part dels animals no pot tornar a la natura malgrat que ens hi esforcem al màxim. Són animals que pateixen les conseqüències de per vida, ja sigui per lesions o perquè són animals que es van separar dels seus pares quan eren cries i no reconeixen la pròpia espècie com a seva.

Els animals que necessiten un contacte diari amb persones pel seu benestar psicològic són els protagonistes de les activitats escolars. Cap destacar que es trien rigorosament els exemplars als quals el transport al cotxe no els comporta cap problema. Participar en tallers i interaccionar amb els alumnes és totalment natural per ells (a causa de la seva discapacitat) i conèixer-los i les seves històries augmenta la sensibilització dels joves cap a la necessitat de la protecció del medi ambient.

Per cert: si ens voleu conèixer de primera mà i fer-vos una imatge real de la nostra feina abans de confiar totalment en nosaltres, ens podeu visitar gaudint d’un descompte en les entrades al Zoo del Pirineu. Aquí teniu l’enllaç amb tota la informació:

Valoració d'activitats escolars amb animals

Les activitats escolars de la Fundació Zoo del Pirineu són excepcionals.
Permeten als alumnes entrar en contacte directe amb animals salvatges.
Concediu als vostres alumnes aquesta experiència personal.
Ho apreciaran no només els estudiants, sinó també els seus pares.