Entrada gratuïta amb Carnet Docent

Home » Entrada gratuïta amb Carnet Docent
Entrada gratuïta amb Carnet Docent

El Carnet docent assegura l’entrada gratuïta a museus i biblioteques, propietat de l’administració pública.

Però: No heu pensat alguna vegada que a l’oferta del carnet docent li falten activitats lúdiques i educatives en espais naturals?

Al Zoo del Pirineu trobareu aquesta oferta. Us convidem a visitar el parc gratuïtament amb el carnet de professors.

Per què oferim l’entrada gratuïta als professors?

L’educació ambiental és el pilar bàsic de la nostra tasca. Creiem que totes les persones en Catalunya haurien de conèixer els animals del nostre país i que haurien de lluitar per millorar la protecció del medi ambient.

Vosaltres, com docents, teniu la capacitat de recomanar la nostra activitat com a recurs educatiu pels alumnes. Es per això que us convidem a visitar el Zoo del Pirineu gratuïtament.

Volem que ens conegueu de primera mà, que veieu com treballem. Estem segurs que reconeixereu l’alt nivell de les nostres activitats educatives. I, conseqüentment, que donareu l’oportunitat als vostres alumnes de participar als nostres tallers amb fauna salvatge protegida.

En quines activitats podreu participar gratuïtament?

Tots els mestres tenen l’entrada gratuïta a l'exhibició de vol.

Tots els mestres tenen l’entrada gratuïta a les següents activitats sempre que vagin degudament acreditats amb el Carnet docent.

No obstant el Zoo del Pirineu ofereix una gran varietat d’activitats. Desgraciadament no us podem convidar gratuïtament a totes, ja que són experiències exclusives. Si voleu conèixer tota l’oferta orientada al públic general si us plau consulteu la pàgina Visitar el Zoo del Pirineu.

Com sol·licitar l’entrada gratuïta amb el Carnet Docent?

Si us plau compreu les vostres entrades gratuïtes amb el Carnet Docent en línia. Tot i que no us cobrarem res, les vostres places quedaran reservades. A més, en el cas de que vingueu acompanyats/des, tindreu les entrades mes econòmiques de que si les compreu directament a la taquilla.

  1. Cliqueu a la pestanya entrades.
  2. Després trieu el dia que ens voleu venir a visitar.
  3. Al “Control d’aforament” poseu quantes persones vindreu (adults / nens / gratuïts).
    • Les persones amb Carnet Docent s’agafen les entrades dins la pestanya “Entrades gratuïtes”
  4. Una vegada posat el nombre de persones es desbloquegen les activitats. (Recordeu, el parc no es pot visitar per lliure, només participant en les activitats!)
  5. Trieu les activitats en les quals voleu participar i l’horari que us vagi millor.
  6. Una vegada processeu el pagament i us arribarà la confirmació via email.
  7. A la taquilla del Zoo del Pirineu haureu d’ensenyar la confirmació de compra al mòbil i el Carnet docent per justificar l’entrada gratuïta.

Voleu organitzar una sortida pels companys professors?

Visita gratuïta amb carnet docent

Podeu comprar les entrades en línia de la mateixa manera com si fos una visita familiar. Alternativament ens podeu contactar i us farem la reserva d’acord amb les vostres necessitats.

Però no us oblideu!
Una vegada arribeu al Zoo del Pirineu ens haureu d’ensenyar el Carnet docent de totes les persones que hagin sol·licitat l’entrada gratuïta.

El favor que us demanem si sol·liciteu l’entrada gratuïta amb el Carnet Docent

Petit favor que demanarem als docents.
Stania Kuspertova, fundadora del Zoo del Pirineu

A la taquilla del Zoo del Pirineu us encomanarem que ompliu un breu qüestionari. Entre altres coses us demanarem informació sobre el centre educatiu on treballeu.

Amb el vostre permís explícit enviarem la nostra oferta educativa orientada al centres educatius directament al correu electrònic que ens facilitareu.

Fins aviat!